Welkom bij Happen&Sappen 2.0

Ooit begon deze blog als projectje om mijn twee hobby’s te combineren, koken en schrijven. Ik kookte iets lekkers, maakte een foto en vertelde erbij waarom ik er zo blij van werd en hoe jij het thuis ook kunt maken.

Ondertussen is er best wat veranderd. Toen ik in 2014 mijn eerste blogpost schreef wist ik pas kort dat ik niet goed tegen tarwe en lactose kan. Als je zoiets net weet baal je, maar ga je met frisse moed op zoek naar alternatieven. In de afgelopen jaren heb ik een heleboel ervaring opgedaan en mijd ik nog een aantal andere voedingsstoffen.

Dat is een hele weg geweest en iedereen die deze weg ook doormaakt of gaat doormaken wil ik graag een handje helpen met leuke recepten, ideeën en tips. De meeste recepten heb ik zelf ontwikkeld, maar waar andere mensen iets geniaals hebben gemaakt geef ik ze graag ook de spotlight op deze blog.

Ik vind het heel fijn om te doen en als ik daarmee voor lotgenoten de hobbelige weg van voedselintoleranties wat comfortabeler kan maken neem ik jullie allemaal graag mee. 

Dus; lees, deel, vraag en reageer! Tips zijn ook welkom!

Geen opmerkingen: